måndag 4 mars 2013

middag

fick bli blomkålsris och parmesan fisk.
ja det var faktiskt riktigt gott för en som inte alls gillar fisk :-P

vit platt fisk ca 600g
2dl crèmefraiche
1dl kokosmjölk
2dl riven parmesan
2msk dijon senap
2msk torkad dill  (el 1dl färsk)
2 dl räkor (skalade)
1dl riven ost ( smakrik )

salta och peppra fisken och lägg i en  ungsform

blanda ner crèmefraiche, senap, parmesan ,dill kokosmjölk i en skål
häll över fisken. strö över den smakrika rivna osten. ställ i ugnen i ca 20 min 200 *
lägg på räkorna ich servera till blomkålsris.

blomkålsris

koka upp vatten ned en buljongtärning (grönsak)

riv blomkål på den största sidan på rivjärnet

lägg ner blomkålen i det kokande bujongvattnet i ca 1 min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar