usch fy känner inte sllsa för att stå framför spisen och steka massa mat. Då är lergrytan den bästa vän man kan ha i köket!
champinjoner 6-8 st
1 paprika
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1 buljongtärning ( grönsak )
1, 5 msk gurkmeja
1msk chiliflakes
2st påsar mozzarella
kassler 1kg
1dl kokosmjölk
skär alla grönsaker i lagom stora tuggbitar , lägg hälften i botten på lergrytan. Hacka sönder buljongtärning och lägg hälften över grönsakerna. Lägg kasslern på grönsakerna och buljongen. snitta kasslern i ca 2cm mellanrum. fyll skårorna med mozzarella. Lägg på resterande grönsaker, buljong och krydda ned gurkmeja, chiliflakes. häll sedan på kokosmjöken. In i ugnen 175* 35-40 min
servera med blomkålsrisotto
recept finns på 56kilo.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar