söndag 30 juni 2013

Kryddland

På god väg med mitt Kryddland! I höst dka jag prova sätta vitlök.  Dja tydligen vara jättelätt :-)

Super smarriga köttbullar/ (bajskorvar) som Zid kallar dom :-P

Haha ja, ja hursomhelst så gör man iaf så här oavsett vad man kallar dom ;-)

500g nötfärs
Salt och pepparmix
4 msk olja
4 msk kokosmjölk
1dl finhackade färska kryddor.
(Jag tog lite av allt som jag har.  Dragon, persilja, gräslök, mynta, citronmeliss, koriander)
1 finhackad vitlöksklyfta

Blanda ihop allt och ställ i kylen ett par timmar.  Rulla sedan i önskad form och stek så dom får fin färg.  Sänka värmen och lägg på lock så dom blir genomstekta.

Jag serverade med ungstekta grönsaker och beasås :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar